x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Mediji: Šokantna saznanja nakon veštačenja telefona; Dankina majka odvedena u policiju - IN PORTAL SRBIJA

Mediji: Šokantna saznanja nakon veštačenja telefona; Dankina majka odvedena u policiju

Majka Danke Ilić, Ivana, ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru, gde je saslušavaju o okolnostima nestanka ćerke. Mediji navode i šta je otkriveno na veštačenju njenog telefona.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

“Na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke Ilić obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu da se obriši iz telefona, ali ostaju u bazi”, rekao je izvor tog lista.

Kako se saznaje, majka je pred nestanak Danke Ilić dete slikala tri puta iz različitih uglova.

Majka je inače danas četvrti put odvedena u policiju, gde se s njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi o nestanku njene ćerke, javio je najpre Blic.

Kako Telegraf.rs javlja, ona, nezvanično, nije osumnjičena.

Kako ovaj medij nezvanično saznaje, policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo informacija kroz sistem “Pronađi me” i svaka ta informacija mora biti proverena radi pronalaska Danke Ilić.

in.in.rs/Izvor: Blic, Telegraf, Informer, B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *