24/06/2024
MZONP - IN.IN.RS

MZONP - IN.IN.RS

Udruženje građana “Mladi za održivi Novi Pazar” je proslavilo svoju godišnjicu uz veličanstvenu manifestaciju u Kulturnom centru grada.

Otvarajući događaj uz zvuke predivne pesme “Kad pogledam sa bedema”, hor udruženja je uneo posebnu atmosferu. Koordinatorka udruženja, Dina Mašović, zajedno sa članovima Mehmedom Muratovićem i Halidom Hanušom, predstavila je ciljeve udruženja, dok je predsednik Samed Suljić naglasio važnost njihovih ekoloških projekata.

U protekloj godini, udruženje je postiglo izvanredne rezultate, provodeći niz ekoloških inicijativa i ističući probleme sa zagađenjem u gradu. Samed Suljić je istakao njihovu predanost podizanju svesti građana o ekološkim izazovima i potrebi za promenama.

Dogadjaj je bio prilika za dodelu zahvalnica ključnim partnerima i pojedincima koji su podržali njihove napore. Među nagrađenima su bili gradonačelnik Nihat Biševac, Aida Bojadžić iz Nacionalne službe za zapošljavanje, direktor Kancelarije za mlade Tarik Rupić, kao i mnogi drugi aktivni članovi zajednice.

Proslava godišnjice udruženja “Mladi za održivi Novi Pazar” bila je inspirativan podsetnik na snagu zajedništva i odlučnosti mladih da stvore održivu budućnost za svoj grad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *