x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Momirović: Kupovinom proizvoda sa oznakom "Bolja Cena" građani mogu da uštede i nekoliko hiljada dinara - IN PORTAL SRBIJA

Momirović: Kupovinom proizvoda sa oznakom “Bolja Cena” građani mogu da uštede i nekoliko hiljada dinara

Rezultati akcije “Bolja Cena” su ohrabrujući, građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što je omogućilo porodicama da ostvare značajne uštede od nekoliko hiljada dinara u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović tokom današnjeg obilaska maloprodajnog objekta „Aman“ u Batajnici.

„Ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša borba za bolji standard građana, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade. „Bolja cena“ je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda. Sarađivali smo sa mnogim trgovcima i proizvođačima kako bismo osigurali da proizvodi sa sniženim cenama budu lako dostupni širom zemlje. Takođe, sproveli smo i edukativne kampanje kako bismo građane obavestili o mogućnostima koje im pruža akcija “Bolja Cena” u preko 2.500 objekata širom Srbije“, konstatovao je Momirović.

„Još jednom hvala svim građanima Srbije na poverenju koje su nam pružili“, rekao je ministar Momirović i dodao da će se nastaviti na unapređenju uslova za potrošače i još jednom je pozvao trgovce i proizvođače da i dalje podržavaju ovu akciju i pružaju našim građanima pristupačne opcije za svoje potrebe.

U okviru akcije „Bolja cena – cena za narod“, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi se 36 kategorija proizvoda. Proizvodi u prodavnicama su jasno označeni znakom „Bolja cena“ kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *