14/06/2024

Rezultati akcije “Bolja Cena” su ohrabrujući, građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što je omogućilo porodicama da ostvare značajne uštede od nekoliko hiljada dinara u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović tokom današnjeg obilaska maloprodajnog objekta „Aman“ u Batajnici.

„Ova akcija nije samo ekonomska inicijativa, već i naša borba za bolji standard građana, za koji se borimo i povećanjem plata i penzija, kao i uvećanjem minimalne zarade. „Bolja cena“ je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda. Sarađivali smo sa mnogim trgovcima i proizvođačima kako bismo osigurali da proizvodi sa sniženim cenama budu lako dostupni širom zemlje. Takođe, sproveli smo i edukativne kampanje kako bismo građane obavestili o mogućnostima koje im pruža akcija “Bolja Cena” u preko 2.500 objekata širom Srbije“, konstatovao je Momirović.

„Još jednom hvala svim građanima Srbije na poverenju koje su nam pružili“, rekao je ministar Momirović i dodao da će se nastaviti na unapređenju uslova za potrošače i još jednom je pozvao trgovce i proizvođače da i dalje podržavaju ovu akciju i pružaju našim građanima pristupačne opcije za svoje potrebe.

U okviru akcije „Bolja cena – cena za narod“, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi se 36 kategorija proizvoda. Proizvodi u prodavnicama su jasno označeni znakom „Bolja cena“ kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *