14/06/2024
in.in.rs

in.in.rs - nedeljni horoskop - in portal srbija

OVAN

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2024. godine donosi vam uzbudljivu nedelju. Bićete u prilici da vas zapaze važni ljudi. Vaša harizma dolazi do izražaja, nemojte da je krijete. Energija kojom zračite odraziće se i na ljubavnom polju. Ljubav cveta! Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak. 

BIK

Malo vam nedostaje da ostvarite sve onako kako ste zamislili u narednom periodu. Zvezde vam savetuju da se okružite ambicioznim ljudima. Moguće je i novi vid saradnje. Bikovi koji imaju privatni biznis profitiraju u ovoj nedelji. U ljubavi sve ide svojim tokom. Najbolji dani biće vam sreda i subotu.

BLIZANCI

Ova nedelja vam donosi nove izazove sa kojim ćete morati sami da se izborite. Važno je da znate da kažete “ne” kada je potrebno. Odlučite se radije za sklapanje kompromis. Slobodni Blizanci poželeće da osvoje jednu simpatiju, dok zauzeti uživaju u strasti i ljubavi. Najbolji dani biće vam petak i subota.

RAK

Povoljna nedelja za nove ideje i projekte. Očekuju vas povoljne ponude! Imajte otvorenu komunikaciju sa nadređenima. Izbegavajte ogovaranja iza leđa, to bi štetilo vašoj reputaciji. Očekuje vas i novčana dobit početkom nedelje. Pametno rasporedite troškove. Unosite više vitamina. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

LAV

Uspeh vam se smeši, nove saradnje i samim tim i profit. Biće vas potrebno više organizacionih sposobnosti kako bi ste izašli na kraj sa obavezama. Slobodni Lavovi upoznaju osobu po meri, oni zauzeti bi trebalo više da se potrude oko partnera. Mali znaci pažnje biće od koristi. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

DEVICA

Budite smeli da prvi pokrenete inicijativu kako biste izašli iz svakodnevice. Iskoristite svoje potencijale i kontakte, pogotovo ako imate privatni biznis. Očekuju vas promene na ljubavnom polju. Shvatiće šta vam nedostaje. Obratite pažnju na pritisak i redovno ga proveravajte. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2024. godine vam donosi mogućnost napretka. Utorak je odličan dan za pregovore. Ne trošite vreme na rešavanje sitnih problema, pogotovo tuđih. Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve. Na ljubavnom polju stižu lepe vesti. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

ŠKORPIJA

Početak nedelje vam donosi veću dozu stresa. Moraćete da nađete načine da ga uspešno neutrališete. Prijaće vam druženje sa prijateljima, fizička aktivnost ili odlazak u prirodu. Zalihe novca su vam pri kraju, dobro ih rasporedite do sredine nedelje, a onda vas čeka priliv novca. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

STRELAC

Na poslu se više fokusirajte na timski rad, a ne pojedinačni. Olakšaćete sebi obaveze i zadobiti poverenje kolega. Slobodni Strelčevi ne mogu da se odluče, imaće ponude sa svih strana. Zauzeti neka razmisle da li su sa pravom osobom ili ih samo koristi. Obratite pažnju na respiratorne organe. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

JARAC

Nedeljni horoskop početkom februara 2024. godine vam donosi miran početak nedelje. Od sreda vam počinje ubrzani tempo rada. Potrudite se da ih ravnomerno rasporedite kako biste na miru uživali u slobodnim danima. Jedna osoba će otvoreno da vam se nabacuje, dobro razmislite. Zauzeti nek se više potrude oko partnera. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

VODOLIJA

Ove nedelje rastrzani ste između poslovnog i privatnog života. Neko od bliskih osoba će vam tražiti veliku uslugu što može da vas dovede u probleme. Izbegavajte sukobe sa uniformisanim licima. Slobodne Vodolije imaće priliku za povezivanje sa starijom osobom, one zauzete su zaljubljene do ušiju. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2024. godine vam donosi uzbudljivu nedelju. Kombinacija pozitivne energije i adrenalina će dominirati. Na ljubavnom polju očekuju vas naleti energije i strasti. Slobodne Ribe uživaće u društvu simpatije. Ne brzajte u koracima. Pusitite nek sve ide svojim tokom. Najbolji dani biće sreda i subota.

in.in.rs/MONDO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *