14/06/2024

U potezu koji je uzdrmao TikTok zajednicu, poznata TikTokerka Balkanka je izazvala pravu pometnju podržavajući javno pevačicu Breskvicu i njenu pesmu “ORLOVO GNEZDO” za Eurosong 2024. Poznata po svom bez dlake na jeziku, Balkanka nije štedela reči u podršci Breskvici, što je mnoge ostavilo iznenađenim i zaintrigiranim.

Balkankina podrška nije bila samo o muzici; to je bila i poruka. Sa svojim prepoznatljivim stavom, poslala je talase kroz društvene mreže, podsećajući sve da u njenom svetu nema tabu tema. Ali ovog puta, nije bilo samo o prelaženju granica; bilo je i o jedinstvu.

Pored svojih postupaka, Balkanka je poznata po humanitarnom radu. Njeni predstojeći projekti uključuju inicijative pomoći u Hrvatskoj i Srbiji, što pokazuje njen angažman da napravi razliku izvan virtuelnog sveta.

Dok su neki pozdravili Balkankinu poruku solidarnosti i inkluzivnosti, drugi nisu mogli da odole iskušenju da podignu buru. Ali hej, u svetu gde uvek postoji neko spreman da pokvari zabavu, Balkanka ostaje nezainteresovana.

Ko zna? Možda za nekoliko godina vidimo Balkanku kako osvaja evrovizijsku scenu. Na kraju krajeva, u čudnom svetu šou-biznisa, dešavaju se čudne stvari. Držite oči širom otvorene i TikTok feed-ove osvežene!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *