15/07/2024

SAZNAJTE šta donosi prvi pun Mesec ovog proleća svakom horoskopskom znaku

Pun Mesec 6. aprila je prvi prolećni pun Mesec u 2023. godini, a očekuje nas u ujutru, oko 06:34 časova. Naziva se još i Ružičasti pun Mesec prema divljem cvetu plamencu koji cveta u ovom dobu, poznatom i kao “ružičasta mahovina”.

Ružičasti Mesec pozicioniran je u znaku Vage, znakom koji vlada svim ličnim i profesionalnim partnerstvima, obavezama i zajednicama. Vaga, čiji je simbol ravnoteža, šarmantan je, društveni i ljubazan horoskopski znak. Ovo pokazuje njihovu prirodnu želju za pravednošću, pravdom i logikom. Sarađujte sa drugima da biste postigli svoje ciljeve i “postanite veći od vas samih.”

Ovan (21. mart-19. april)

Prelomni trenutak u vašem romantičnomživotu mogao bi biti na horizontu. Ružičasti Mesec bi vam mogao doneti priliku da se zbližite više nego ikada pre, ili da se razbijete kao varnice na vetru. Međutim, ako ste u vezi, čini se da je ovo uzbudljivo vreme jer bi izjava ljubavi, odluka da zajedno živite, veridba ili čak brak mogao biti u toku. Usamlejni mogu da iskoriste ovu atmosferu i potraže nekoga sa dugoročnim potencijalom. Ako se ne osećate sinhronizovano sa vašom drugom osobom, iskoristite ovo vreme da sednete sa svojim partnerom i procenite kako možete da poboljšate situaciju.

Bik (20. april-20. maj)

Bez obzira da li ste zaposleni ili ne, biće “velikih pomaka” za vas i vaš posao. Bićete zauzetiji nego ikad jer ćete žonglirati sa mnogo različitih radnih obaveza. Možda ćete završiti važan projekat ili preuzeti više za svog šefa. Ako tražite posao, sada za vas može doći pozitivnije vreme. Morate da odvojite više vremena za sebe i svoje blagostanje. Promenite svoju rutinu i napravite zdraviji izbor fitnesa i ishrane.

Blizanci (21. maj-20. jun)

Ovo doba godine zvuči posebno prijatno za vas, Blizanci, i lično i romantično. Ne samo da ćete biti motivisani da uživate u hobijima, sportu i zabavi, već ćete biti i raspoloženi za ljubav. Ako ste slobodni, sada je vreme da pronađete nekoga ko raspiruje vatru u vašem srcu. Kao rezultat, možete kreirati što više opcija za upoznavanje. Čak i ako ste u vezi, Blizanci mogu uživati u ovom vremenu tako što će dati prednost emociji, smehu i zadovoljstvu sa svojim partnerom.

Rak (21. jun-22. jul)

Ružičasti Mesec će osvetliti vašu prošlost, kao i vašu porodicu, nasleđe i vaspitanje. Ovo vas može navesti da obratite pažnju na konkretnu situaciju u porodici ili roditeljstvu. Međutim, on takođe ističe da bi se ista količina energije umesto toga mogla usmeriti na kuću ili nekretnine. Moguće je da ćete menjati i renovirati žiivotni prostor, a za neke je moguća čak i selidba.

Lav (23. jul-22. avgust)

Sada nije vreme za bilo kakav strah. Bilo da radite na velikom projektu ili inicijativi, ili možda finalizujete detalje kritičnog ugovora, pun Mesec će vam doneti nalet uzbudljivih ideja koje će vam dati energiju da svoju viziju emitujete svetu.

Devica (23. avgust-22. septembar)

Promena prihoda je zagarantovana otprilike u ovo vreme za Device. Pun mesec daje energiju vašem sektoru prosperiteta, pružajući vam priliku da unovčite i procenite svoj budžet. To može biti u obliku povećanja plate, ponude za novi posao ili sporedne gužve. Međutim, ako se tok prihoda završi otprilike u ovo vreme, iskoristite moć ove lunacije da krenete dalje i pronađete nešto još bolje.

Vaga (23. septembar-22. oktobar)
Vage, moć je u vašim rukama! Ovaj pun Mesec mogao bi da najavi završetak značajnog ličnog projekta ili poduhvata na koji ste bili veoma usredsređeni, a koji za vas znači ceo svet. Stojte u slavi i zahtevajte svoju vrednost u svim oblastima svog života.

Škorpija (23. oktobar-21. novembar)

Škorpija, vreme je da malo usporite. Mesec će vam govoriti da se opustite i napravite pauzu kako biste se odmorili. Iako se verovatno osećate malo izgorelo, ovo će vam dati vremena da u samoći razmislite gde ste u svom životu i gde biste želeli da idete. U ovo vreme vaši snovi će biti prilično intenzivni, pa obratite pažnju na ono što vam srce govori.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Život ne može biti samo posao, pa je vreme da se malo zabavite! Pun Mesec će dati energiju vašem društvenom životu i ispuniti vaš kalendar uzbudljivim događajima. Upoznajte prijatelje i upoznajte nove ljude kako biste izbegli preopterećenje. Postoji i mogućnost romantike! Neko vam može čak ponuditi pomoć kako biste ostvarili jednu od najvažnijih težnji vašeg srca.

Jarac (22. decembar-19. januar)

Jarac, spremite se na ozbiljne poteze! Ružičasti Mesec će osvetliti vašu karijeru i nasleđe, verovatno kroz predstojeću recenziju, unapređenje ili ponudu za novi posao. Kao rezultat toga, naglašavamo da razmišljate o tome šta biste želeli da unapredite sledeće, kao i da odvojite vreme da razmislite o tome šta ste postigli u protekloj godini. Neki Jarčevi će takođe biti nagrađeni ili dobiti povoljan publicitet.

Vodolija (20. januar-18. februar)

Vodolije, vreme je da istražite novu teritoriju i dosegnete nove visine. Pošto će vas ovaj pun Mesec učiniti posebno radoznalim za svoju budućnost, savet za vas je da punite dalje umesto da čekate! Ali ovo može značiti različite stvari za različite Vodolije. Moguće je da ćete završiti važan projekat. Ako ste željni putovanja i istraživanja sveta, sada je fantastično vreme za to.

Ribe (19. februar-20. mart)

Istina će se najverovatnije otkriti, Ribe. Ružičasti Mesec će naglasiti gde se nalazite u značajnom poslovnom ili romantičnom partnerstvu. Objašnjenje je jednostavno: mogli biste postati bliži nego ikada ranije, ili biste mogli odlučiti da se raziđete jer niste na istoj strani. Bez obzira na to, komunikacjom pokušajte da pronađete rešenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *