14/06/2024

U pucnjavi u Brčkom sinoć je stradao maloletnik (15). Nezvanično, dečaka je upucao vršnjak prilikom nesmotrenog korištenja vazdušne puške.

Portparol Policije Brčko distrikta BiH Dževida Hukičević potvrdila da je sinoć u 19.51 iz službe Hitne medicinske pomoći policiji prijavljen događaj u naselju Ilićka, čiji su akteri bili maloletne osobe, a koji je za posledice imao tragičan ishod.

Nastradali dečak pogođen je dijabolom direktno u grudni koš. Usled teških povreda vitalnih organa, dečak je podlegao na mestu.

Iz hitne medicinske službe Brčko distrikta BiH doktor Jasna Bradonjić potvrdila je da su primili poziv u kome je rečeno da je dečak pogođen prilikom nesmotrenog korištenja vazdušnu puške, prenosi Srpskainfo.

– Ekipa medicinske pomoći izašla je na teren i nesrećni dečak je prevezen u brčansku Bolnicu gde je dežurni hirurg konstatovao smrt maloletnog deteta – rekla je Bradonjić.

Iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH saopštili su da je naređena obdukcija tela petnaestogodišnjaka kako bi bio utvrđen uzrok smrti.

O zaprimljenoj prijavi i njenom sadržaju upoznat je dežurni tužilac Tužilaštva Distrikta pod čijim nadzorom se preduzimaju potrebne mere i radnje, saopšteno je iz policije.

in.in.rs/SRPSKA INFO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *