14/06/2024

Udruženje “321 Srbija”, nosilac istoimenog projekta od nacionalnog značaja objavilo je danas da je otvoren konkurs za nagradu “321 SRBIJA” koja se dodeljuje drugi put za najveća dostignuća u domaćem turizmu, ali i za promociju naše zemlje u svetu, sportsko dostignuće, očuvanje srpske tradicije i gastronomije.

Nagrade će biti dodeljene i najboljim ugostiteljskim objektima, lolaknim samopravama i turističkim organizacijama koje su postigle najbolje rezultate u godini na izmaku, zatim zaslužnima za humanitarni rad, ali i projektima koji promovišu zaštitu i očuvanje životne sredine i omladinskim organizacijama.

Takođe, biće dodeljena i novčana nagrada za influensera koji osvoji najviše glasova, a ista će po želji pobednika biti prosleđena u humanitarne svrhe, najugroženijim građanima naše zemlje, humanitarnoj organizaciji, bolnici, udruženju za zaštitu životinja…

Prijave treba da se dostave putem e-maila: nagrada@321Srbija.rs ili platforme www.321Srbija.rs i to najkasnije do 9. januara2o24. godine, nakon čega će o pobednicima odlučiti stručni žiri sastavljen od pojedinaca iz javnih institucija, ali i turističkih, kulturnih i sportskih radnika. Pravo glasa imaće i publika, takođe putem portala www.321Srbija.rs

Prošlogodišnji laureati bili su teniser Novak Đoković, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. 

Nagrađeni su i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kantautorka i pevačica Leontina Vukomanović, predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež, kao i predsednik SDPS-a Rasim Ljajić.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se na godišnjom manifestaciji “321 Srbija” početkom aprila meseca 2024.

in.in.rs/321 Srbija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *