23/05/2024

FANOVI ODUŠEVLJENI!

Sa velikim uzbuđenjem, mladi pevač Stefan Kokot najavio je svoj najnoviji duet “Sin na mene ne liči” sa poznatim izvođačem Osmanom Hadžićem. Premijera ove pesme zakazana je za 19. decembar u 12 sati.

Stefan Kokot, čije ime polako postaje sinonim za mlade talente koji osvajaju srca publike, nije krio svoje uzbuđenje povodom ove najave. Obratio se svojoj publici s rečima: “Dragi Moji, sa velikim ponosom Vam najavljujem moj novi duet ‘Sin na mene ne liči’ sa gospodinom Osmanom Hadžićem. Jedva čekam da čujem Vaše utiske!”

Pesma nosi obećavajući naziv, a očekuje se da će Stefan i Osman zajedno pružiti nezaboravno muzičko iskustvo. Na stvaranju ovog dueta radila je proverena ekipa HotSpot medie, uključujući Sašu Lazića i ostale stručnjake. S obzirom na prethodni uspeh dueta “Teci mi kroz vene” sa pevačicom Oljom Bajrami, Stefan Kokot sa nestrpljenjem očekuje reakcije publike na ovaj novi, obećavajući duet.

Premijera je zakazana za 19. decembar u 12 sati, a očekuje se da će “Sin na mene ne liči” brzo osvojiti srca slušalaca svojom emotivnom snagom i izvanrednim izvođenjem ova dva talentovana umetnika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *