26/05/2024

Srbiju i region danas je potresla stravična vest da malena Danka Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana, više nije među živima.

Mnoge javne ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama povodom ove strašne tragedije, gde iskazuju žaljenje, saučešće porodici nastradale, ali i bes zbog monstruznog čina ubistva i zataškavanja slučaja.

Takođe, pojedini pevači počeli su da otkazuju svoje nastupe jer ih je ova vest pogodila. Među njima je Boban Rajović koji je naredne subote, trebalo da nastupi u Zaječaru. Kako kaže, za to neće imati snage:

“Nema šanse da bih mogao da pevam u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osećao bih se jako loše”, rekao je Rajović za medije, prenosi 24sedam.

Osim njega i pevačica Mahrina otkazala je svoj večerašnji nastup.

“U klubu u kom je trebalo da nastupim večeras neću nastupati, zbog tragedije koja se desila. Klub će normalno raditi, a mi se vidimo nekom drugom prilikom”, napisala je Mahrina.
I Indira Radić je otkazala nastup koji je trebalo da održi večeras u Beogradu.
Ona je izjavila da se saoseća sa svim ljudima koji žale za malom Dankom.
“Pretužan dan… Kao majka, baka i žena, saosećam se sa svim majkama, očevima, bakama, dekama i svim ljudima koji žale za malenom dušom Dankom”,  poručila je Indira i dodala:
“Otkazujem svoj večerašnji nastup u Beogradu. Počivaj u miru, anđele”, napisala je pevačica na Instagramu.

in.in.rs/b92.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *