23/05/2024

U selu Oparić kod Rekovca, 73-godišnja Baka Gordana Marjanović živi u izazovnim uslovima, hraneći se na groblju i živeći od socijalne pomoći. Ipak, uprkos nedaćama, osmeh ne napušta njeno lice. Svake subote, ona odlazi na groblje da skupi hranu u džakovima kako bi obezbedila sebi i svojim životinjama dovoljno hrane za nedelju dana.

Humanitarka Tamara Misirlić, poznata po svom nesebičnom angažmanu u pomoći siromašnima i unesrećenima, dočekana je raširenih ruku i osmeha na licu od strane Bake Gordane. Baka Gordana je s ljubaznošću i otvorenošću podelila svoju priču pred kamerom, ističući svoj svakodnevni trud i borbu za opstanak.

Iako se suočava sa izazovima svakodnevnog života, Baka Gordana zrači pozitivnom energijom i spremnošću da se suoči s onim što život nosi. Njena izjava “Šta ću, u njivu slabo imam, nemam, treba to da se poore. U njivu sam i odrasla, a sad sam tako doživela. Šta da radim? Ne mogu se ubijem. Taki ti život, suđeno to, ćuti” oslikava njenu hrabrost i nepokolebljiv duh u borbi s životnim izazovima.

Tamara je priznala da je dirnuta Gordaninom pričom i hrabrošću, ističući njenu ljubaznost i snagu duha. Baka Gordana je uzvratila kompliment, izražavajući svoje divljenje prema Tamari. Ova inspirativna interakcija ilustruje snagu ljudskog povezivanja i podrške, dok zajedno stvaraju osnovu za bolju budućnost.

RAČUN ZA DONACIJE:
200-3453980101008-90
Primalac: Fondacija “Tamara Misirlić”
Svrha uplate: Pomoć baki Gordani
Devizni:
RS35200345398010198860
SWIFT/BIC: SBPORSBG
PayPal: fondacijatamaram@gmail.com
Online donacije: https://tamaramisirlic.com/donacije/
SMS: 1 na 5800
CENA PORUKE JE 200 DINARA!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *