x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
REGIONALNI MUZIČKI FESTIVAL "BISER JADRANA 2024" - POZIV NA KONKURS ZA NAJBOLJU KOMPOZICIJU - IN PORTAL SRBIJA

REGIONALNI MUZIČKI FESTIVAL “BISER JADRANA 2024” – POZIV NA KONKURS ZA NAJBOLJU KOMPOZICIJU

Regionalni muzički festival “Biser Jadrana 2024” s ponosom najavljuje otvaranje konkursa za najbolju kompoziciju u kategoriji pop, zabavne i mediteranske muzike. Ovaj konkurs predstavlja priliku za talentovane autore i izvođače da pokažu svoju kreativnost i stvaralaštvo, dok će najbolje kompozicije imati priliku da se predstave publici na velikoj večeri festivala.

Detalji Konkursa:

  • Rok za Prijavljivanje: Od 5. februara do 5. maja 2024. godine.
  • Obaveštenje o Prihvatanju Kompozicija: Selekciona komisija će obavestiti podnosioce prijava o prihvatanju njihovih kompozicija najkasnije do 15. maja 2024. godine.
  • Slanje Aranžiranih Kompozicija: Podnosioci prijava su dužni da aranžirane kompozicije pošalju organizatoru do 1. juna 2024. godine.
  • Mesto Održavanja Festivala: Gradska riva Pine, Tivat, Crna Gora, 29. juna 2024. godine.

Svi podnosioci prijava imaju priliku da se direktno uključe u veče festivala, sa direktnim TV prenosom i predstavljanjem na press konferenciji festivala. Organizator festivala “Biser Jadrana 2024” će obezbediti postprodukciju svih primljenih kompozicija, uključujući snimanje nastupa i pripremu materijala za kasnija emitovanja ili korišćenje u bilo koje dogovorene svrhe.

Pravo Učešća:

Pravo učešća na konkursu imaju podnosioci prijava iz Crne Gore i zemalja regiona. Kompozicije se šalju na e-mail adresu: biserjadranakonkurs@gmail.com u mp3 formatu, u demo verziji. Uz kompoziciju, potrebno je priložiti biografiju i dve fotografije izvođača, ime autora kompozicije i kontakt telefone.

Nagrade:

Za najbolje kompozicije, organizator će obezbediti vredne nagrade i festivalska priznanja u ukupnom iznosu od 10.000€.

Festival “Biser Jadrana 2024” ponosno podržavaju Opština Tivat i Turistička organizacija Tivat.

Ovo je prilika da muzički talenti iz regiona pokažu svoju kreativnost i ostvare svoje snove na jednom od najprestižnijih muzičkih događaja u ovom delu Evrope.

Za više informacija posetite zvaničnu internet stranicu festivala ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese.

Organizator Festivala: NVO Delić koji Nedostaje

Nosioci Projekta:

  • Opština Tivat
  • Turistička Organizacija Tivat

Prijavite se i budite deo jedinstvenog muzičkog iskustva na festivalu “Biser Jadrana 2024”!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *