24/06/2024

Entoni Lofredo je bio sasvim običan momak, koji je radio posao obezbeđenja, a onda je rešio da se transformiše u vanzemaljca.

Za ovaj poduhvat Entoni se postepeno pripremao, a čak je išao na operacije uklanjanja ušiju, sečenja nosa, jezika, prstiju, ubrizgavanje raznih filera, kao i tetoviranje od glave za pete.

U intervjuu za francuske novine Midi Libre iz 2017. godine, objasnio je kako se interesovanje za bodibilding iz detinjstva razvilo u novo interesovanje za modifikaciju tela, čemu je sada posvetio svoje postojanje. 

– Od malih nogu sam bio strastven za mutacije i transformacije ljudskog tela. Kliknulo mi je kada sam bio obezbeđenje. Shvatio sam da ne živim svoj život onako kako sam želeo. Zaustavio sam sve u 24 sata i otišao u Australiju – rekao je Entoni.

On nije otkrio šta se dogodilo u Australiji da bi ga nateralo da postane živi vanzemaljac, ali otkako se vratio u Evropu, svesrdno se bacio na to. 

Entoni je dodao da je njegova opsesija zahvatila ceo njegov život, opisujući njegovo telo kao proces “u izgradnji”.

– To je magija. Svako ima svoju slobodu. Moja je da nemam ograničenja u mutaciji mog tela. Postalo je normalno, čak i nesvesno, da stalno razmišljam o svojim planovima za narednih nekoliko meseci – istakao je Entoni.

Entoni voli da vidi reakciju ljudi na njegov zastrašujući izgled i uživa da se ponaša u skladu sa osećajem čuđenja i užasa, ali je siguran da će svoje ponašanje i interakcije držati sa “poštovanjem”. 

– Uopšteno govoreći, na kraju me ostave na miru. Volim da se nađem u koži strašnog lika. Često se negde smestim i igram neku ulogu, posebno noću na mračnim ulicama. Zabavlja me kontrast između uloge koju igram i mene samog.

Kako je tada istakao smatra da nikada neće požaliti što je preduzeo bilo koju od svojih bizarnih modifikacija, ali da bi “jedino žalio što to nije uradio”.

in.in.rs/PRVA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *