14/06/2024

SUPRUGA pevača Marka Bulata, Marija Bulat, već duže vreme bori se sa teškom bolešću, a sada je svoje pratioce zabrinula kada je objavila fotografiju iz bolnice.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se vidi da sedi u invalidskim kolicima, a opisom je rastužila mnoge.

– Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izleči me. Isceli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kiša i snegovi zatrpaju u ćoškovima. Voli me, kad ne volim sama sebe. I kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obudavi, nevolje prođu i ostanu živopisne duge posle teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. I gola. I bosa – započela je Marija objavu:

Foto: Instagram printskrin/marija_bulat

– Zakrvavljenih usana od pozude i mirisnih vlasi na glavi, spremnih da osete tvoje ruke dok ih mrse. Voleću te ujutro. I u podne. Voleću te i kad me ima i kad me nema. I kad ne budeš voleo sam sebe. Čekaću, voleću te i kad prođu tuge. I kad je sreća, volećemo se onda kad je sve predivno. Onda kad je sve tmurno. Onda kad lete oblaci u smeru u kojem mi želimo. Kad nam se prsti isprepleću u simfoniiama života i ljubavi, dok sreća lebdi nad glavama. Volećemo se. Onda kad padnemo.Onda kad ustanemo. Kada imamo toliko da ne znamo šta ćemo. Kada nemamo ništa, pa ne znamo šta ćemo. Kada nas sastave južine, a rastave košave. Volećemo se. U dobru i zlu. U svakom novom danu. U bogatstvu. U siromaštvu. I kad nam se tela udalje, duše će ostati sastavljene. Za neka bolja sutra. Proći će sve loše. Najbolje će nam tek doći, a tebi preostaje samo jedno. Voli me – završila je objavu Marija Bulat.

Podsetimo, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pevač joj je u teškim trenucima najveća podrška.

in.in.rs/nportal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *