15/07/2024
Foto: Profimedia, Tviter printskrin/@tbogetti

Foto: Profimedia, Tviter printskrin/@tbogetti

VENČANJE ne mora uvek da ima tradicionalan oblik, a mladenci ne moraju biti odeveni u venčanicu i odelo, ali dvoje Amerikanaca otišli su korak dalje.

Mladi par je organizovao svoje venčanje u avionu! Ceremonija se dogodila na letu iz Ostona u Teksasu do Ouklanda u Kaliforniji, a sve je organizovano uz pomoć posade aviona. 

Jedna putnica u avionu zabeležila je ove momente kamerom i podelila sa pratiocima na društvenim mrežama. Ona je rekla da su se mlada i njen budući muž ukrcali u avion sa torbom u kojoj je očigledno bila venčanica.

– Oko sat vremena nakon leta, stjuardesa je prišla ženi i zamolila je da pođe sa njom u zadnji deo aviona – rekla je putnica i svedok čitavog događaja. Mlada se potom uputila kroz avion do svog verenika.

Ovo venčanje definitivno nije bilo obično, a za to se pobrinula i mlada, koja se umesto klasične haljina pojavila obavijena toalet papirom. 

Na snimku koji je snimila putnica, vidi se kako mlada hoda sa velom od toalet papira i improvizovanim bidermajerom, takođe od papira, dok su duge bele trake bile obavijene svuda oko nje.

– Napravili su kratku lažnu ceremoniju. Bilo je tako zabavno i kreativno. To je oduševilo sve u avionu – dodala je ona.

Pogledajte kako je ovo neobično venčanje izgledalo:

https://twitter.com/tbogetti/status/1640139549840928769?s=20

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *