14/06/2024

Sa prvim koracima jeseni kreću i novi muzički projekti na radost mnogobrojne publike , posebno za one koji vole dobru kvalitetnu muziku.

Pevač koji nije osvojio samo publiku kod nas već i svojim pesmama širom.planeta jeste svakako Nedeljko Bajić Baja , koji publiku bi trebalo uskoro da obraduje novim albumom

Baja je neko ko je svoju karijeru gradio isključivo na dobroj muzici i pesmama ali je uvek znao da prepozna i kvalitet. Poznato je da su njegovi muzički spotovi vrhunski i uvek drugačiji a kako stvari stoje izgleda da će biti i ovoga puta , kako je sve više interesovanje za mladog italijanskog glumca Marca Colao , pevač je odlučio da u njegovim budućim video spotovima bude upravo ovaj zgodni italijan na radost ženskog dela publike.

Baja je neko ko ne voli mnogo da priča unapred i otkriva detalje više je stil dobre izreke da dela govore više od hiljadu reči .

Sigurni smo da će spot da bude pravo remek delo kako se očekuje od samog pevača a glumac Marco Colao će da začini do kraja i da će ulice i sam grad Los Anđeles da odiše posebnim šarmom, biće to prava poslastica za srce , dušu i oči.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *