26/05/2024
Ognjen Mitrović - in.in.rs - IN portal

Ognjen Mitrović - in.in.rs - IN portal

U leto 2023. godine, dok su mnogi njegovi vršnjaci razmišljali o letnjim avanturama, Ognjen Mitrović je odlučio da započne svoje poslovno putovanje. Iako kao srednjoškolac nije imao početni kapital, Mitrović je pronašao alternativni izvor prihoda kroz preprodaju na internetu.

Mitrovićeva preduzetnička avantura započela je spontano, sa ciljem da zaradi dodatni džeparac. Kroz preprodaju raznih predmeta na internetu, brzo je stekao solidan prihod i shvatio potencijal ovog posla. “Zavrti Keš” rođen je iz želje da podeli svoje znanje i iskustvo sa drugima, pružajući im priliku da zarade novac sa strane na isti način.

Prvi korak u razvoju “Zavrti Keš” bio je osmišljavanje Telegram grupe, koja je postala centralno mesto za pružanje informacija i podrške članovima. Mitrović je koristio platforme poput TikToka i Instagrama za promociju svog programa, privlačeći interesovanje velikog broja ljudi.

Iako su počeci bili skromni, sa amaterski snimljenim videima, Mitrovićev entuzijazam i posvećenost naišli su na odjek među korisnicima. Ubrzo su stigle i prve uplate, potvrđujući uspeh ideje. “Zavrti Keš” je u rekordnom roku privukao 4000 članova na Telegramu i 30 hiljada pratilaca na Instagramu.

Uz podršku influensera i angažovanje prijatelja za odgovaranje na pitanja članova, Mitrović je uspeo da transformiše “Zavrti Keš” u vodeću “Reselling” stranicu na Balkanu. Sa samo 18 godina, Mitrović se dokazao kao ozbiljan igrač na poslovnoj sceni, gradeći automatizovani biznis koji raste iz dana u dan. 

Njegova priča služi kao inspiracija mladima širom Balkana, pokazujući da uz posvećenost i rad, nema granica za postizanje uspeha. Ognjen Mitrović i “Zavrti Keš” predstavljaju novu generaciju preduzetnika spremnih da osvoje svet svojim inovativnim idejama i neumornim radom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *