x
Ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Korištenjem naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
OD SKROMNIH POČETAKA DO VELIKIH MODNIH REVIJA: ALEKSA PAOVIĆ DELI SVOJU PRIČU - IN PORTAL SRBIJA

OD SKROMNIH POČETAKA DO VELIKIH MODNIH REVIJA: ALEKSA PAOVIĆ DELI SVOJU PRIČU

Rodom iz Negotina, mladi Aleksa Paović sanjao je o svetu mode i modnih pista. Bio je to san koji je delovao daleko, a ostvario ga je sa počecima u Beogradu. Svoj životni put započeo je kao student Građevinsko-arhitektonskog fakulteta, no njegova strast prema modi nikada nije izbledela.

Sve je počelo s nekoliko fotografija na Instagramu i povremenim manjim angažmanima. Međutim, sudbina je imala drugačije planove za Aleksu. Kada je jedna uticajna svetska modna agencija u Los Angelesu primetila njegov potencijal, sve se promenilo. Poziv da postane model bio je početak jednog velikog putovanja.

Sa svojim očaravajućim osmehom i harizmom, Aleksa je osvojio srca mnogih. Put ga je odveo daleko od kuće, sve do modnih pista u Kini, gde je radio za neke od najpoznatijih brendova kao što su: JEEP, SHEIN, ROMWE, ANTA SPORT, POCO i mnogi drugi.

Međutim, Aleksin put nije bio bez izazova. Svaki dan na modnoj pisti zahteva mnogo odricanja, discipline i posvećenosti. Rani jutarnji počeci, sati provedeni u preoblačenju, sve su to delovi svakodnevnog života modela. Ali Aleksa je naučio da se prilagodi, da savlada ritam i da pronađe zadovoljstvo u svom poslu.

Pored rada na modnim pistama, Aleksa je postao globalna figura zahvaljujući svojim fotografijama koje kruže društvenim mrežama. Njegova prisutnost na svetskoj sceni postala je inspiracija mnogima, dok je sam Aleksa ostao skroman i veran svojim korenima.

Ulazak u svet mode zahteva visoke standarde. Visina i izgled su važni, ali isto tako i osobnost, harizma i jedinstvenost. Aleksa je pronašao svoje mesto u svetu mode, kombinujući svoju ljubav prema sportu sa elegancijom modnih pista.

Danas, Aleksa Paović nije samo model, već i inspiracija mladima širom sveta. Njegova priča podseća nas da su snovi dostižni ako imamo hrabrosti da ih sledimo, čak i ako nam se čini da su daleko izvan našeg dosega.

https://www.instagram.com/paovic_official?igsh=a3A0YzJzdmp0bjdt

Instagram ovog momka nalazi se iznad.. ( @paovic_official )

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *