26/05/2024

Pevačica otkrila detalj koji malo ko zna!

Kada je Aleksandra Prijović prvi put izvela svoju pesmu “Sve po starom” pred punom beogradskom Arenom, hiljade ljudi pustilo je suze. Za tu numeru je posebno vezana i pevačicina porodica kojoj je posvetila stihove, koje potpisuje njen suprug Filip.

– Ovu pesmu pevam za vas. Volim vas – poručila je Prija baki i deki još na samom startu svoje turneje, a gotovo da nema koncerta na kojem ih nije rasplakala dobro poznatim stihovima.

Međutim, malo ko zna da se neverovatna priča krije iza ovog hita, koji danas broji milionske preglede.

Prija je sinoć na koncertu u Novom Sadu rešila da otkrije dugočuvanu tajnu i priznala da je pesma “Sve po starom”, koju potpisuje njen suprug, bila namenjena drugom pevaču.

– Večeras je ovde moj prijatelj, Boki Leksington i ja moram da vam otkrijem tajnu. Moja pesma “Sve po starom” pisana je za njega. Pa Boki, kakve vi pesme imate, valjda i ja zaslužujem jednu!- otkrila je pevačica kroz smeh, a potom se obratila Bojanu Vaskoviću koji je podržavao iz prvih redova u Spensu.

– Hvala što si večeras ovde sa svojom suprugom, mnogo sam srećna što ste tu. A, ja ću sada da otpevam jednu tvoju pesmu – rekla je Prija i zapevala “Dobro da nije neko veće zlo”, a publika je odmah ispratila i otpevala sa njom svaki stih uglas.

Podsetimo, Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi od tri uzastopna koncerta u Spensu u Novom Sadu.

in.in.rs/Grand/J. Jović/N. Pantelić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *