26/05/2024
Aleksa Bećarac - in.in.rs

Aleksa Bećarac - in.in.rs

TikTok, platforma koja je postala dom milionima širom sveta, nedavno je dobila novog heroja – osamnaestogodišnjeg Aleksu Bečejca. Osim po lepoti i kvalitetnom sadržaju koji stvara, Aleksa se ističe svojom humanitarnom misijom, usmeravajući svoj rad i trud ka pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

U moru TikToker-a, Aleksa se ističe svojim jedinstvenim pristupom. Dok većina mladih momaka njegovih godina fokusira svoju pažnju na zabavu i lični uspeh, Aleksa je odlučio da svoju popularnost iskoristi za dobrobit drugih. Upoznavši svog sugrađanina Vlatka, koji je došao iz daleka i trenutno se nalazi bez dokumenata, Aleksa je odlučio da mu pruži svoju podršku i pomoć.

Prvi susret između Aleksa i Vlatka dogodio se ispred crkve, gde je Aleksa primetio Vlatka kako prosi. Bez oklevanja, Aleksa je pružio svoju ruku pomoći i u tom trenutku odveo je Vlatka na ručak, gde su se i sprijateljili. Nakon razgovora, saznao je da Vlatko živi u izuzetno teškim uslovima, u prostoriji koja jedva može da se nazove domom. 

Odlučan da promeni Vlatkovu sudbinu, Aleksa je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava i pomoći. Njegov prvi korak već je dobio podršku – donacija od 30 evra stigla je iz daleke Francuske, što će Vlatku značiti više nego što se može opisati. 

Aleksa je rešen da nastavi sa svojom humanitarnom misijom i pomoću platforme koja mu pruža glas, nada se da će inspirisati druge da slede njegov primer. “Želim da pomognem svakome koliko god mogu”, kaže Aleksa. “Znam da to možda nije moguće, ali ja ću se potruditi.”

Sa velikim srcem i još većom voljom da promeni svet na bolje, Aleksa Bečejac nije samo mladi tik toker, već pravi heroj koji menja živote i širi nadu svojom dobrotom.

@beceej1

#pomoc #becej #viralplease #vlatko Hvala svima i ko pomogne i ko ne.!❤️ paypal username- Becejac

♬ original sound – Becej

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *